Anni Kuusik

Anni Kuusik

Anni Kuusik

on kliiniline psühholoog ja alates 2006 nõustanud inimesi individuaalselt nii psüühikahäirete kui krooniliste haiguste või muude pingeliste olukordadega kaasneva psüühilise stressi korral. Anni on läbinud kognitiivse käitumisteraapia väljaõppe täies mahus ning töötab psühhoterapeudina. Lisaks on Anni täiendanud end erinevates tõenduspõhistes psühhoteraapia väljaõpetes nagu skeemiteraapia ja EMDR traumateraapia, compassion focused therapy ja mindfulness based cognitive group therapy. Täna rakendab Anni töös nii kognitiiv-käitumisteraapiat, skeemiteraapiat, EMDR, mindfulness ehk teadveloleku ja kaastundlikkuse lähenemistel põhinevaid sekkumisi.

Lisaks individuaalse psühhoteraapia väljaõppele on Anni läbinud ka MBCT ehk teadvelolekul põhineva kognitiivse grupiteraapia ja Mindful Self-Compassion programmi väljaõpped. Rohkem infot grupisekkumiste kohta leiad www.facebook.com/teadveolek. Kuula ja katseta teadveloleku ja kaastundlikkuse praktikaid www.soundcloud.com/anni-kuusik

Alates 2013 viib läbi teadveloleku (inglise keeles mindfulness) praktikate kursusi, kus on osalenud inimesi igapäevase pinge, emotsionaalse reaktiivsuse, meeleolu- ja ärevushäirete ning muude psüühiliste probleemidega. Anni on läbinud “Mindfulness in Workplace” õppeprogrammi Oxfordi Ülikooli Mindfulness Keskuses ning viib läbi töötubasid ja kursusi töökeskkonnas töötajatele, meeskondadele, juhtidele riigiasutusestes, tervishoiu ning teistes organisatsioonides.

Anni on omandanud magistrikraadi psühholoogias Tartu Ülikooli sotsiaalteaduskonnas, lisaks täiendanud end Austraalias, Macquarie Ülikoolis ja Oxfordi Ülikooli Mindfulness Keskuses ja Center for Mindful Self-Compassion praktilise väljaõppe programmides. Oma töös keskendub Anni peamiselt meeleolu- ja ärevushäiretele, aga ka söömishäiretele, suhteprobleemidele ja traumatööle.

Kliinilise psühholoogi konsultatsioon või psühhoteraapia:
60min 100€
75min 125€
90min 140€
Paariteraapia (skeemiteraapia) seanss:
60min 120€
75min 150€
90min 175€
Info patsientidele: Kui teil on väljastatud perearsti poolt saatekiri, siis veenduge, et teil on olemas ka perearsti keskuse kontaktisiku email ja isikukood, mis võimaldab kliinilisel psühholoogil edastada peale psühhoteraapiateenuse osutamist perearstile krüpteeritult vastuse koos arvega.
Info perearstidele: Kui väljastate enda patsientidele saatekirja kliinilise psühholoogi vastuvõtule või psühhoteraapiasse, lisage saatekirjale ka enda või pereõe/assistendi isikukood ja email, kuhu kliiniline psühholoog edastab krüpteeritult peale teenuse osutamist saatekirja vastuse, koos kirjeldusega/hinnanguga ning arve.
Perearsti saatekirja alusel on teenus kättesaadav kuni 30.septembrini 2024: Lisainfo ja küsimused: teadvelolek@gmail.com